Между „Изправи се. БГ. Ние идваме“ и „Има такъв народ“

...
Между „Изправи се. БГ. Ние идваме“ и „Има такъв народ“
Коментари Харесай

Арман Бабикян настоя да чуе Слави Трифонов за кабинета

Между „ Изправи се. БГ. Ние идваме “ и „ ИТН “ общото е да сменят ръководството на модела „ Борисов “, обществените и икономическите политики. Това сподели депутатът от ИБГНИ Арман Бабикян пред Българска национална телевизия.
По-лесно се приказва в настоящето 46-о Народно заседание, счита той. Има основа за разговор за сформиране на кабинет, само че до каква степен ще се стигне, щяло да стане ясно на финала, сподели Бабикян Почти не се приказва за имена, приказва се за политики, цели и взаимно информиране. Първо би трябвало да бъде ясно какво ще се прави в България и по-късно кой може да извърши политиката най-добре, добави Бабикян.

Трябва да беседваме по какъв начин съответно се срещаме в една бъдеща стратегия, само че доста да внимаваме пипалата на предишното да не стигнат до властта, посочи депутатът. Олигархията е гъвкава и минава като вода сред камъните, тъй като има голям финансов запас и ползи, добави Бабикян.

По думите му може да се откри добра пресечна точка, само че е въпрос на диалози, пресечна точка, воля и гении. На „ Изправи се. БГ. Ние идваме “ не им е предлагана коалиция, само че в случай че им бъде препоръчана такава ще се изкажат от трибуната на Народното събрание. Упражнявате политика е доста мъчно и тежко, малко се спи, доста се работи и най-после отново си неудовлетворен, означи Бабикян.

От нас се желае да подкрепим един кабинет и една стратегия за ръководство. Щом ние подкрепим нещо сходно, значи, че 150 000 души са го създали, регистрира той и настоя да разбере по какъв начин ще се прави стопанска система на знанието, а не стопанската система на асфалта и стениопора.

„ Важно е Слави Трифонов да даде гаранциите си и ние би трябвало да чуем него. Нормално е персоналният притежател на отговорността да каже своето мнение “, безапелационен бе Бабикян.

„ Изправи се. БГ. Ние идваме “ не договаря нито с Българска социалистическа партия, нито с Движение за права и свободи, тъй като не са мандатоносител. Бабикян се надява президентът да даде задоволително време на партиите да се схванат за съставянето на кабинет.

Арман Бабикян приключи с думите, че пристрастеностите в парламентарната група на „ Изправи се. БГ. Ние идваме “ са чудесни и безпрепятствени.

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР