Мехмед Гогов или както го наричат всички - Меди, постигна

...
Мехмед Гогов или както го наричат всички - Меди, постигна
Коментари Харесай

От нулата до върха: Меди живял бедно, а днес прибира тлъсти суми

Мехмед Гогов или както го назовават всички - Меди, реализира ужасно достижение. Неговото ново осъществяване " Живей, благо мое " разруши интернет и единствено за 48 часа съумя да събере внушителните един милион гледания. В момента артистът се радва на изключително огромна известност. Неговите участия по клубовете са много скъпи, като хонорарите му варират от 8 до 10 хиляди лв..
                             

Пътят към славата не е бил по никакъв начин елементарен. В предишното, Меди е израснал в беднотия. Видео издава нищожен парцел, рушащ се във външната си част и обзаведен много оскъдно. 

Тогава той не е имал пари и не е претендирал с визията си. Първата му поява в „ Х factor “ го изстрелва нагоре и кариерата му стартира точно от това предаване. Меди получава първото си публично утвърждение от артистът Миро.
                             

Певецът набира доста бързо известност в България с първата си ария " Само да те запитвам “, а по-късно продължава да прави шлагери, които се слушат в клубните заведенията у нас. На родна територия той има постоянно изяви и е един от най-търсените реализатори наред с сътрудниците си Преслава, Константин, Софи Маринова и други.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР