Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков имаше още една вълнуваща

...
Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков имаше още една вълнуваща
Коментари Харесай

Стоичков подари свой екип на Виктор Орбан

Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков имаше още една вълнуваща среща преди днешния край в шампионата Лига Европа сред италианския Рома и Севиля (Испания), който се игра в Будапеща. Той се похвали на своята фейсбук-страница, че е подарил фланелка с обръщение и подпис на министър-председателя на Унгария Виктор Орбан, а двамата са се видели три часа преди първия съдийски сигнал.

Стоичков употребява опцията и да поздрави унгарския политически водач с 60-ия рожден ден, който той чества на 31-и май.

Орбан е прочут със мощната си обич към футбола и доста разпален последовател на тима на МОЛ Види (Фехервар). И тази му пристрастеност откри израз в големите вложения в игрища и подготвителни бази в цялата страна, което се претвори и в съществени триумфи на националната селекция. 

" Три часа преди огромния край AS Roma – Sevilla FC се срещнах с Виктор Орбан! Може би най-обичащият спорта и футбола министър председател! Поздравих го за страхотните игрища, които Унгария направи. И за обстоятелството, че два от най-хубавите тима в Европа през днешния ден са му на посетители! И не на последно място – цветущ празник, Orbán Viktor! ", написа Стоичков, видя Българска телеграфна агенция.

Вчера в деня преди мача той беше посетител на маджарски футболен конгрес и приказва за своята визия за бъдещето на най-популярната игра.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР