Меган Маркъл участва в първата си официална траурна церемония като

...
Меган Маркъл участва в първата си официална траурна церемония като
Коментари Харесай

Зрелище: Меган Маркъл си отърка носа в маорка по време на траурна церемония

Меган Маркъл взе участие в първата си публична траурна гала като избраница на английския принц Хари. Двамата бяха дружно по време на службата в памет на починалите във войни австралийци и новозеландци, която се организира в центъра на Лондон, оповестява " Дейли Мейл ".

На събитието Маркъл наподобява порядъчно тъжна за случая. Те беше избрала да облече сиво дълго палто и черна шапка с огромна външна страна.



Хари също беше с дълго, само че мрачно палто, окичен с медалите си от 10-годишната си работа във военните сили. На ревера му беше закачена саморъчно написана записка с надпис: „ За всички тези, които направиха най-голямата всеотдайност в името на нашата независимост. Благодаря ви, Хари “.

Двамата бяха посрещнати от Те Атарайти Варетини от лондонски клуб на маорите, която ги поздрави с обичайно отъркване на носовете – знак на това, че двете страни споделят дъха си.

По време на церемонията имало и други обичайни маорски детайли като танца хака, който бил изпълнен най-после.

По-късно Варетини показа за Меган: „ Тя беше невероятна. Не съм сигурна дали това е първата ѝ маорска гала, само че тя се оправи доста добре. Беше в действителност прелестно да се срещна с нея и да споделя дъха на живота и да споделя нашата просвета с нея и с Хари “.

Денят на АНЗАК се празнува още от първата годишнина от идването на Австралийския и Новозеландски корпус (АНЗАК) на полуостров Галиполи през 1916 година. Тогава крал Джордж Пети участвал на работа в Уестминстърското абатство и над 2000 австралийски и новозеландски бойци марширували по улиците на Лондон.







Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР