Меган Маркъл днес обяви война на кралското семейство в последния

...
Меган Маркъл днес обяви война на кралското семейство в последния
Коментари Харесай

Войната избухна! Меган Маркъл тръгна на кръстоносен поход ср...

Меган Маркъл през днешния ден разгласи война на кралското семейство в последния филмов откъс на Netflix за последните три епизода от документалния сериал на семейство Съсекс, който ще излезе на следващия ден.

В следващата невероятна офанзива против роднините на брачна половинка си, херцогинята на Съсекс сподели, че отрицателните истории за нея ще се появят в пресата след отрицателните истории с присъединяване на други кралски особи.

Днешният 65-секунден филмов откъс не включва принц Хари, който към този момент упрекна неназовани сенчести фигури, че лъжат за него и брачната половинка му, с цел да защитят принц Уилям.

Херцогинята на Съсекс споделя, че е имало скрит план за нахлуване против нея (б.ред. в пресата), с цел да бъдат предпазени " други кралски особи ". Нейният английски юрист Джени Афиа сподели, че се води „ война против Меган “.

Меган Маркъл допусна, че е била превърната в изкупителна жертва, добавяйки: „ Ще видите по какъв начин се разиграва всичко. Появява се неприятна история за някой в ​​​​семейството и те ще споделят: „ Трябва да създадем това да изчезне “.

Меган, която сподели, че кралските особи са я " хвърлили на вълците ", допуска, че тя ще бъде употребена от кралски помощници, с цел да се отклони вниманието от отрицателни истории за други кралски особи, съобщи Дейли мейл.

Нейната другарка Луси Фрейзър споделя: „ Мег стана изкупителна жертва за двореца. И по този начин те щяха да подхранват истории за нея, без значение дали са правилни или не, с цел да избегнат вниманието към други неподходящи истории “. 

Адвокатът на Меган, Джени Афиа сподели: „ Имаше същинска... война против Меган и сигурно видях доказателства. 

Тя добави, че историите за бащата Томас Маркъл в пресата - и разпадането на връзката им - са " последната капка " за херцогинята. 

Последният ядовит залп на Хари и Меган в кралското семейство през днешния ден беше отритнат от критиците, като един от тях сподели: „ Никой не взема уроци по почтеност от тях “, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР