Меган Фокс, някога смятана за една от най-красивите и най-атрактивни

...
Меган Фокс, някога смятана за една от най-красивите и най-атрактивни
Коментари Харесай

Меган Фокс приключва с кариерата си?

Меган Фокс , в миналото считана за една от най-красивите и най-атрактивни актриси, реши да обърне тил на Холивуд.
Една от главните аргументи за отвод от популярност е желанието й да бъде изцяло отдадена на фамилията и майчинството. В професионалния си живот тя е ангажирана с филантропична работа, част е от телевизионно шоу, занимава се с дизайн и понякога приема някаква и друга актьорска роля.
Днес Меган е омъжена за 12 години по-възрастния Брайън Остин Грийн, с който са дружно от 2004 година насам. Фокс призна по-рано, че преди него е имала единствено двама мъже, защото е отгледана в строго и религиозно семейство. Тяхната връзка е доста бурна и " точката на шупване " настъпи през 2015 година, когато двойката разгласи, че се развежда заради непреодолими разлики, напомня БГНЕС.
Въпреки това, вместо бракоразвод, последваха промени и даже раждане на трети наследник. Двамата крият детайлности от персоналния си живот. Независимо от тяхното безмълвие и мистерията към тях, наподобява всичко е наред. Често могат да се видят дружно в доста сантиментални обществени изяви.
Няколко пъти към този момент тя приказва намерено за неприятностите по време на фотоси и стартира последователно да се отдръпва сцената. Меган Фокс продължава да приема някои по-малки функции и можем да я забележим в телевизионно шоу, в което приказва за археология, пътувания и неразгадани мистерии. Успешно се занимава с дизайн на долни дрехи и бански костюми. Тя е доста отдадена на филантропичната работа и подари цялостния си хонорар от присъединяване във видео на Еминем за безвреден дом за дами, жертви на домашно принуждение. Изглежда, че актрисата е удовлетворена от това, което прави и се радва на всеки един миг.
Вижте какво показа актрисата за света на киното в публикацията ТУК
Снимки на хубавицата може да разгледате в ТАЗИ ГАЛЕРИЯ

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР