Megami Club – Hotel Marinela отбеляза втория си рожден ден

...
Megami Club – Hotel Marinela отбеляза втория си рожден ден
Коментари Харесай

Megami Club – Hotel Marinela празнува втория си рожден ден в продължение на три нощи

Megami Club – Hotel Marinela означи втория си рожден ден с три празненство нощи, в които безапелационно потвърди, че е Богинята на нощния живот в София! Празникът започва в четвъртък (29 март), когато посетител реализатор беше Азис. В петък (30 март) гостите се забавляваха с шлагерите на Алисия, а в събота (31 март) купонът беше в ръцете на резидънт диджеите на клуба DJ Maxy и DJ Spirit.

И трите вечери Megami Club – Hotel Marinela не съумя да събере стотиците искащи да споделят страстта Megami. Гости на клуба бяха другари, сътрудници, постоянни клиенти, публицисти и VIP персони, измежду които Любен Дилов-син, Христо Сираков, фолк фурията Бони, моделки от приключилия на 30 март фешън конгрес Sofia Fashion Week SS 2018, герои от риалити излъчвания и доста други.



Самураи и гейши на кокили посрещаха гостите на входа. А шоуто - както постоянно - беше от международна класа. Балет Megami показа мини-спектакъл с японска тема, смесващ разнообразни денс стилове – от елегантна хореография, въодушевена от деликатната хубост на гейшите, през нинджи акробати, до акробатично дуо на въздушен куб – номер, показан за първи път на българска сцена. И това напълно не беше всичко – секси топлес танцьорки, измежду които и екзотична тъмнокожа хубавица, приковаваха мъжките погледи.



Друг акцент в шоуто беше танцьорката в суперефектния и реален костюм на Пришълеца от едноименната фантастична кинопоредица – всяко нейно появяване на сцената на клуба предизвикваше възторг измежду клиентите.

Разбира се, и тортата за рождения ден беше впечатляваща – във формата на гейша.

Гостите на Megami Club – Hotel Marinela изненадаха екипа с доста дарове, измежду които копие на купата на Шампионската лига с надпис „ Megami N1”.



Трите празненство нощи потвърдиха за какво Megami Club – Hotel Marinela се утвърди като един от най-хубавите клубове в страната – поради отношението към клиентите, качествените артикули, безупречния сервиз, новаторското шоу и страстта, с която всеки един човек от екипа на клуба работи. Заведението предлага нови тематични празненства всяка седмица, а посетител реализатори са топ имената от родната поп-фолк сцена (в клуба са гостували и редица международни реализатори и диджеи).



Megami Club – Hotel Marinela стои зад грандиозната празненство идея MEGA Megami – събитие без аналог на родната празненство сцена, което се случва в зала EFE на Hotel Marinela и предлага огромна сцена, ефектна декорация, впечатляващ тон и осветяване и като цяло – концертно преживяване. MEGA Megami събитията (досега са проведени шест) са свързани със специфични мотиви и празници като Св. Валентин, Хелоуин, Нова година и други.



Защото с цел да бъдеш Богинята на нощния живот, непрестанно би трябвало да предлагаш най-хубавото и да не спираш да се развиваш! А за Megami Club – Hotel Marinela най-хубавото следва!

Този уикенд Великденските празненства в клуба са с посетител реализатори Емилия (5 април, четвъртък), Галена (6 април, петък) и празненство с DJ Maxy и DJ Spirit (7 април, събота). Резервация може да извършите на номер 0879 333 999!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР