Мега звездата на световни футбол Кристиано Роналдо потресе с излиянията

...
Мега звездата на световни футбол Кристиано Роналдо потресе с излиянията
Коментари Харесай

Смайващо признание на Кристиано Роналдо в съда

Мега звездата на международни футбол Кристиано Роналдо потресе с излиянията си пред съда в Мадрид. Той стори това по време на чуването му в залата. От известно време CR7 си има страхотни проблеми с управляващите, откакто стана ясно, че прокуратурата го проверява за съзнателно укриване на налози в чудовищни размери, написа Sporta.bg.

Испанският " AS” разгласява цялостен записа на явяването на португалеца в съда и обясненията му за случилото се. Там асът на Реал Мадрид признава пред съдията, че не е интелигентен и е оставил финансовите му каузи да се движат от други хора.

Кистиано трябваше да се пази пред арбитър Моника Гомес Ферер по обвиняването за съзнателно укриване на налози в размер на 14,7 млн. евро.

" Заобиколен съм от умни хора, които движат делата ми, на които заплащам да правят нещата вярно, тъй като аз не съм интелигентен. В учебно заведение изкарах единствено до шести клас. Единственото, от което разбирам, е да играя футбол ", оправдава се звездата пред съдията.

" Ако би трябвало да платя повече на Испания, ще го направя, с цел да нямам проблеми. Когато отида на някое място, постоянно, но постоянно заплащам всичко, което е нужно. Правя нещата по верния метод и ще не преставам да действам по този начин - в Испания, в Англия, в Италия. Винаги върша това, което законът ми разпорежда ", твърди носителят на " Златната топка ".

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР