Медийната гилдия се тресе от сочна клюка, издадоха наши източници

...
Медийната гилдия се тресе от сочна клюка, издадоха наши източници
Коментари Харесай

Втора Младост! Румен Бахов завъртя мадама в “прокурорска” възраст

Медийната колегия се тресе от сочна клевета, издадоха наши източници с камера и микрофон. Журналистът и водещ на предаването “Пълен парадокс ” по Нова тв бил забърсал гадже, което е най-малко три десетилетия по-младо от него. Тъй като водещият настойчиво крие същинската си възраст и няма по какъв начин да изчислим на какъв брой години е новата му тръпка, можем да предположим, че тя е някъде сред 17 и 20 годишна. Онези, които са я виждали, се кълнат, че девойката е толкоз младолика, че можела да мине и в “прокурорската ” категория, само че персонално ние не имаме вяра звезда от калибъра на Бахов да е вдлъбнат по малолетна. По-скоро тайната възлюбена е при започване на двадесетте си години. Източниците ни се кълнат, че тя даже ходела на работа, тъй като били чули сътрудника си издайнически да шепти в слушалката: “Ще мина да те взема от офиса ”.

 

Въпреки, че със забивка от толкоз прясна годишна продукция всеки уважаващ себе си мачо ще се хвали под път и над път, Румен Бахов бил повече от колеблив и даже треперел да не се разчуе, че е вдлъбнат до уши като младеж.

 

Дали поради огромната възрастова разлика или защото  може би е женен, няма по какъв начин да сме безапелационни. В общественото пространство съвсем на никое място не срещаме данни за фамилното му състояние. Единственият индиректен симптом за статуса му е изявление в ефира на “Дарик ” от 2009 година Там той и колежката му - журналистката Дани Ковачева (една от най-младите репортерки в Дарик Пловдив) си споделяха “Обичам те ” в ефир повече от два часа. Дали обаче това е било по сюжет или двамата са свили гнездо, историята мълчи.

 

“Уважението е ключът към разбирането на невъзможната обич, считат двамата водещи. Не би трябвало да си слагаме изкуствени загради, когато любовта ни завладee, без значение какви изненади е подготвена да ни сервира ”, твърдяха те тогава.

 

 

Онова, което сигурно знаем е, че водещият на занимателното предаване “Пълен парадокс ” по Нова телевизия Румен Бахов се оказа много суетлив мъж. Журналистът, прочут с комичните си репортажи, бори остаряването като боядисва косата си в гарвановочерен цвят.

 

Подмладяващата процедура лъсна по време на присъединяване му в кулинарното предаване „ Черешката на тортата ”. Визията на гонещия 50-те Бахов незабавно бе видяна от фенове на шоуто, които разясниха в интернет свежата му визия. Колеги на Румен от Нова телевизия забелязали, че в последно време той почнал да обръща огромно внимание на външния си тип. В салон за хубост, където журналистът ходел да се подстригва, фризьор му предложил да стартира да поядисва леко посивяващата си коса. Суетният Бахов даже не се замислил дали е подходящо или не да предприеме такава решителна смяна във визията си, а напряко изкомандвал: „ Бъркай боята! ” Истинската възраст на Румен е тайнственост даже за сътрудниците му от малкия екран. Бахов избягвал да разяснява на какъв брой е години. И хитро отклонявал всеки въпрос, обвързван с рождената му дата, написа вестник Уикенд. Подобна суетност е по-присъща на дамите, поради което много пъти взимали журналиста на майтап.

Тагове: Румен Бахов журналист Нова тв „ Пълен парадокс “ Любов изгора
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР