Медицинската сестра Луси Летби, най-големият сериен убиец на деца в

...
Медицинската сестра Луси Летби, най-големият сериен убиец на деца в
Коментари Харесай

Медицинска сестра, убила седем бебета, получи доживотна присъда

Медицинската сестра Луси Летби, най-големият сериен палач на деца в актуалната английска история, ще прекара остатъка от дните си зад решетките, откакто съдът ѝ даде доживотна присъда за убийството на седем новородени и опит за ликвидиране на още шест бебета, съобщи Ройтерс, представено от Българска телеграфна агенция.

Трийсет и три годишната Летби умъртвила пет новородени момчета и две девойки в родилното поделение на болница " Графиня Честър " в Северна Англия, до момента в който е работила там в интервала 2015 - 2016 година

Това е ставало посредством инжектиране на инсулин, подаване на О2 или насилственото им хранене с мляко.

Някои новородените, на които е протегнала ръка, са били близнаци - при един от случаите е умъртвила и двамата близнаци, а при различен е умъртвила две бебета от тризнаци. При два от случаите е умъртвила по едно дете от двойка близнаци, само че не е съумяла при опита си да отнеме живота и на другото.

" Това е била безчовечно премислена, цинична акция за ликвидиране на невръстни - най-малките и най-беззащитни деца ", съобщи в претекстовете си за присъдата арбитър Джеймс Гос, който я осъди на пожизнен затвор без изгледи в миналото да бъде пусната на независимост.

" Във Вашите дейности става дума за дълбока преднамереност, граничеща със садизъм. Нямате никакви скрупули. Няма никакви смекчаващи виновността условия ", обърна се съдията към здравната сестра.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР