Медиите в Босна и Херцеговина обърнаха внимание на бившия национален

...
Медиите в Босна и Херцеговина обърнаха внимание на бившия национален
Коментари Харесай

В Босна хвалят Петев

Медиите в Босна и Херцеговина обърнаха внимание на някогашния народен селекционер Ивайло Петев, който сега е старши треньор на Лудогорец и натрупа 7 от 7 победи в шампионата и шампионата за Купата на България.

„ Българинът, необичайно не продължи с националния тим на Босна и Херцеговина в евроквалификациите, макар че завоюва групата на дивизия Б в Лигата на нациите, а нашата селекция се класира в елита и си обезпечи бараж за Европейското състезание “, пишат в Босна.

„ Видя се горест в очите му, поради това решение на федерацията, само че в този момент е на път да достави огромна наслада на почитателите на Лудогорец “, допълват в Босна.

Изданието sportsport.ba се концентрира върху мача, който следва този уикенд – гостуването на Лудогорец на ЦСКА и възможната опция Лудогорец да поведе в класирането, в случай че завоюва.

„ Пред Петев и неговия треньорски щаб, който включва Ади Адилович и Адмир Козлич, е най-важният мач за сезона, когато става въпрос за борбата за шампионската купа на България “, пишат още в Босна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР