Медиите разкриват зловещи подробности за масовото убийство край руския град

...
Медиите разкриват зловещи подробности за масовото убийство край руския град
Коментари Харесай

Зловещи подробности за съседския скандал, завършил с пет трупа

Медиите разкриват злокобни детайлности за всеобщото ликвидиране край съветския град Рязан късно нощес, оповестяват международните медии.

Жертвите са четирима мъже и една жена.

Те се събрали в дома на един от тях, с цел да "празнуват " карантината.

После решили да се разходят пред блока.

В един миг, под въздействието на алкохол, са почнали да подвигат повече звук.

32-годишният Антон Франчиков не издържал и ги предизвестил да пазят тишина. Последвал скандал и той почнал да стреля с пушката си.

Петимата се разбягали, той тръгнал след тях. Трима от мъжете умъртвил във входа, дамата ликвидирал с един изстрел в главата, последната от жертвите си догонил на улицата.
Мъжът е арестуван, обясняват се аргументите за кървавото нахлуване.

Антон Франчиков работел като помощник към локалния психодиспансер. Към момента на закононарушението той бил в отпуск, с цел да се грижи за дребното си дете.

"Разстрелялият петима души Антон не помни по какъв начин е умъртвил двама от тях, по време на разпитите си призна единствено за тройното ликвидиране ", разкриват от локалната полиция.

Антон Франчиков разказал още, че петимата вдигали заплашителен звук под прозореца му и събудили спящото дете. Вбесен, той се подал през прозореца, с цел да им се скара, зародил скандал, след което те се качили на етажа му да търсят пояснение.

Вероятно в този миг мъжът е изгубил надзор и е почнал да стреля. Полицията била извикана от негов комшия, който видял всичко с очите си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР