Медиите предават реакцията на Макрон на слуховете, че съпругата му

...
Медиите предават реакцията на Макрон на слуховете, че съпругата му
Коментари Харесай

Макрон реагира за първи път на слуховете, че жена му е родена като мъж

Медиите предават реакцията на Макрон на слуховете, че брачната половинка му Брижит е родена мъж. Според Daily Mail френският президент е повдигнал сензитивна тематика на банкет в чест на Международния ден на дамата.

По-рано в медиите и интернет се появи информация, че брачната половинка на Еманюел Макрон е родена като мъж. Тази версия е показана за първи път от 52-годишната ясновидка Амандин Рой. През 2021 година Наташа Рей, 48-годишна журналистка на свободна процедура, се зае с тематиката.

„ Експертите ” пуснаха следствие и за 4 часа потвърдиха, че Брижит е родена през 1953 година като момче. Беше оповестено и нейното име - Жан-Мишел Троние.

Всъщност това е същинското име на брата на брачната половинка на Макрон.

В резултат на това нормански съд санкции „ следователите “ с 1700 паунда, като ги призна за отговорни за клюка. И през 2022 година слуховете, че брачната половинка на Макрон е мъж, бяха подети от опозицията, само че след края на президентските избори всичко замря.

Две години по-късно Еманюел Макрон си спомни подправената информация за жена си.

„ Най-лошото е погрешната информация и измислените сюжети. В последна сметка хората им имат вяра и ви безпокоят, даже околните ви “, сподели Макрон.

Лидерът на Франция сподели, че слуховете за първата дама се популяризират от трансджендъри. Той обяви всички тези офанзиви за дело на женомразци, с които дамите се сблъскват всеки ден.

Между другото, дъщерята на Брижит също разяснява новата вълна от полемики за брачната половинка на Макрон. Типане Озиер сподели, че я тормози, когато чете сходни клюки.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР