Меденките са едни от най-вкусните и предпочитани сладки. Вкусът им

...
Меденките са едни от най-вкусните и предпочитани сладки. Вкусът им
Коментари Харесай

ТРИК, с който да превърнете твърдите меденки в меки и вкусни

Меденките са едни от най-вкусните и желани сладки. Вкусът им е несравним – композиция сред мед и канела, галеща сетивата. Истинска приятност. Много е значимо обаче да знаете по какъв начин вярно да съхранявате и приготвяте сладките, в случай че желаете най-после да са необикновено мекички.
Как меденките да станат меки и вкусни?
Когато печете тези лакомства, не чакайте да заловен златист тен извън, тъй като по този начин рискувате по-късно да са твърди и не толкоз вкусни. Извадете ги с няколко минути по-рано. След изстиване, те ще се втвърдят по този начин или другояче.
Меки домашни сладки, съвършени за следобедното кафе
Тези вкусни сладки са най-подходящото допълнение към кафето ви. Пухкави сладки с извара Продукти: 120 г кисело мляко 50 мл олио Щи...

Много е значимо, откакто бъдат извадени от фурната, да ги преместите в найлонов плик, до момента в който са още топли. Така ще се изпотят и ще станат още по-мекички.

Ако обаче не сте спазили първите два съвета и меденките към този момент са студени и твърди, идва ред на следния трик. Поставяме всички изпечени сладки в найлонов плик и към него прибавяме една филия самун. Завързваме крепко плика и оставяме по този начин за една нощ. Колкото по-дълго време биват съхранявани с хляба, толкоз по-мекички ще станат. Не забравяйте да извадите хляба, тъй като от влагата той ще мухляса и може да скапе вашите произведения.

Онези от вас, които избират бисквитите с мед и канела да са по-хрупкави, може преди консумация да ги потапят в чаша с мляко с какао. Така ще са хем мекички, хем хрупкави извън.

Да ви е сладко!

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР