Медът и канелата се използват в народната медицина, поради добре

...
Медът и канелата се използват в народната медицина, поради добре
Коментари Харесай

Ако косата ви пада: Пиете веднъж или си правите маска от тази смес и край на проблема

Медът и канелата се употребяват в националната медицина, заради добре известни лечебни свойства и изгоди за здравето. Ако употребите тази национална рецепта, ще станете очевидци на една невероятна промяна на косата. Как коремът ви да стане Можете да предотвратите загуба на коса посредством консумация на този домакински елексир през целия ден.
Добавете една супена лъжица мед и половин чаена лъжичка канела в чаша хладка вода.
За да бъде сполучлива лечението, би трябвало да се употребяват 4 до 5 чаши от тази примес. Ако имате ниско кръвно налягане, се предлага единствено маската, напитката може да ви навреди, поради известните свойства на канелата, които намаляват кръвното налягане, написа „ За дамата “.

Можете също по този начин да извършите маска за коса, приготвена от една супена лъжица мед, една чаена лъжичка канела и лъжица топъл зехтин Нанесете върху кожата на главата и я оставете да работи най-малко 15 минути. След това изплакнете косата.
И ще нещо любопитно:
Едно от най-ароматните масла, което все по-често намира място в кулинарните ни предписания и домашната грижа за кожата е кокосовото масло. То е богато на значими витамини като К, Е, хидратира в дълбочина, оказва помощ за възобновяване на кожата, понижава дразненията при екземи, понижава риска от появяването на стрии и други. Но тази ароматна естествена грижа може да направи чудеса за вашата коса.

Помага при косопад
Един от най-често срещаните проблеми е косопадът. Още от антични времена кокосовото масло се употребява за подсилване и стимулиране на косата. Ето за какво не пропускайте да го добавите към вашите домашни маски. Според изследване, извършено от Marico Industries, Мумбай, Индия, постоянният масаж на скалпа с маслото усъвършенства притока на кръв към скалпа, само че също по този начин подхранва в дълбочина косъма, намалявайки риска от загуба на протеини.
Не чакайте косата ви да се изтощи до краен лимит, погрижете се за нея още в този момент.
Инфо: lekuvai.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР