Мечтата на всеки залагащ е с малка сума да покори

...
Мечтата на всеки залагащ е с малка сума да покори
Коментари Харесай

Петаче донесе 5-цифрена сума на късметлия в efbet, един мач не му достигна за...

Мечтата на всеки залагащ е с дребна сума да покори допустимо максимален коефициент за оптималната облага от спортни залози. Разбира се, това е извънредно мъчно и малко евентуално, само че един от потребителите на efbet може да се похвали както с огромен шанс, по този начин и с отличен усет за мачове, изключително като се има поради, че " удари " страхотна облага в миг, в който няма доста клубни мачове от известните шампионати. 

Потребителят направи началото на 2022 година незабравима за себе си, откакто със
залог от 5 лв. завоюва сериозна 5-цифрена сума, а точно 15 698 лв.. Залагащият е избрал да играе системи 2 от 4 и 3 от 4 с цели 9 твърди мача, чиито коефициенти приказват всичко друго, само че не и " сигурност ". Въпреки това и 9-те " твърди " дуела са излезли в вярната посока, а 3 от 4-те мача в системата също биват познати от потребителя. 

Интересно е да се означи, че единствено един дуел от тези, сложени в системата, не е излязъл съгласно прогнозата на потребителя - Ал Вахда против Ал Сахел. Потребителят на efbet е играл " тъждество ", което се е задържало до 72`, само че в последна сметка Ал Вахда печели мача с 2:1. 

Ако и този дуел беше приключил съгласно прогнозата на залагащия, то тогава извоюваната сума би надвишила 200 хиляди лв. (около 240 хиляди лева). 

Със сигурност 6-цифрена сума е по-добре от 5-цифрена, само че фактът, че потребителят е извадил голям шанс и против сумата от едвам 5 лв. си е подсигурил доста сериозна облага. 

Ето и колонката на потребителя: 

1. АСО Шлеф - ВА Тлемкен

✅ Краен резултат - АСО Шлеф

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР