Мечтата на Доли Партън да украси корицата на сп. Плейбой

...
Мечтата на Доли Партън да украси корицата на сп. Плейбой
Коментари Харесай

На 75 Доли Партън поиска да е на корицата на "Плейбой"

Мечтата на Доли Партън да украси корицата на сп. " Плейбой " по случай 75-ия си рожден ден скоро може да се трансформира в действителност, оповестява уеб сайтът TMZ. Сега топката към този момент била в нейното поле. 

Ето по какъв начин стоят нещата - именитата кънтри певица си била заплюла корицата на януарския брой на Playboy - когато както тя, по този начин и списанието ще навършат 75 години - и в този момент възприятията се оказали взаимни. От редакцията на Playboy съобщили на TMZ, че ще бъдат доста щастливи още веднъж да снимат мис Партън и тя знаела, че е задоволително да каже единствено една дума и ще бъде включена. 

Доли се появи за първи път на корицата на списанието още през октомври 1978 година, когато беше на 32 години - в костюм на зайче, и показа голяма част от най-хубавите си качества.

Иконата на кънтри музиката сподели пред тв шоуто   " 60 минути Австралия " още през март, че се надява още веднъж да се появи на корицата, когато навърши 75 години, и даже се пошегува, че може да носи същия костюм, както през 1978-а, тъй като ограниченията ѝ не са трансформирали - но не знае какво мислят по този въпрос в списанието. Е, в този момент към този момент е ясно. 

Забавен факт -  на 75 години Доли НЕ би била най-възрастната жена, която театралничи за Playboy. Тази  чест към момента принадлежи на Виктория Валентино, която застана пред обектива на списанието на 77.

В тази влиятелна ранглиста българският " Плейбой "  изостава доста. У нас върхът принадлежи на Лили Иванова. Когато през 2002 година тя позира за паметното списание, беше единствено на 63. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР