Мечтаехме да имаме наше детенце, дори име му бяхме измислили...

...
Мечтаехме да имаме наше детенце, дори име му бяхме измислили...
Коментари Харесай

Приятелката на Денис Теофиков: Мечтаехме за наше дете, бяхме му измислили име

Мечтаехме да имаме наше детенце, даже име му бяхме измислили... Обичам те, обич моя! ", с за разрушено сърце мълви Алекс Ангелова - приятелката на починалия Денис Теофиков.  Дори сподели обща тяхна черно-бяла фотография, на която тя е до Денис, а той държи в обятията си невръстно дете.

Нейната близка другарка - Анджелина Атанасова модел и участничка в състезанието Playmate повдига за първи път завесата на топло връзките им. " Алекс е по-мъничка от мен, мисля че е на 21. Много положително и същинско творение. Съжалявам за случилото се, само че тя би трябвало да е мощна, Той бди над нея и от небесата “.

Плеймейтката се ядосва на хората, които упрекват Алекса за нещастието и твърди, че сред нея и Денис всичко е било повече от наред, " Алекса умираше за Денис, та те са огромна обич от деца. Дори когато са били разграничени, тя с такава обич и отдаденост ми е говорила за него. Ако може Алекса да даде живота си и да върне неговия, повярвайте ми, ще е първият човек, който би го направил “, споделя Анджелина.

„ Обичам те до полуда, до болежка, до обезсърчение, Безумно е да го опиша  просто с думи... Още на 16 аз открих смисъла на живота си- Теб, Денко! Още тогава, още преди целият свят да се влюби в Теб и в гласа ти! Оттогава всичко, за което се боря, пребивавам и бленувам беше и оставаш единствено ти! Моето момченце, моята първа, единствена,вечна, неземна, безкрайна обич! Ще ти го споделям всеки ден, ще ти го пиша всеки ден, ще ти го потвърждавам всеки ден, ще се апелирам всеки ден и Ти да не спираш да ме обичаш! Обещахме си! До финален мирис.. “, гласи един от последните прочувствени постове на Алекс.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР