Мечка атакува 7-годишно момче в задния двор на Ню Йорк

...
Дете в Ню Йорк беше нападнато в понеделник от мечка,
Коментари Харесай

Дете в Ню Йорк беше нападнато в понеделник от мечка, която беше евтаназирана след нападението, се казва в прессъобщение на полицейското управление на Норт Касъл.< /p>

Детето беше нападнато около 11:15 сутринта в задния си двор в Уестчестър, Ню Йорк, което е на около 45 минути извън Ню Йорк. Множество агенции са отговорили на обаждането, включително контрол на животните, каза полицията. Съсед, който чу писъци, успя да направи снимка на мечката близо до комплект за игра в задния двор, съобщи CBS New York.

Когато първите спешни екипи пристигнаха на място, мечката остана заплаха за тях и жителите на района, така че е евтаназирано, каза полицията.

Детето е обслужено от служители на спешната помощ на мястото на инцидента и след това е откарано в болница за лечение за наранявания, които не са животозастрашаващи.

Длъжностни лица от Държавния департамент за опазване на околната среда на Ню Йорк пристигнаха, след като мечката беше евтаназирана. Отделът съхранява тялото на мечката и ще координира действията си с Министерството на здравеопазването на окръг Уестчестър, за да го тества за бяс.

Полицай от Норт Касъл уби мечката с дълъг пистолет, съобщи CBS New York.

Началникът на полицията в Северния замък Питър Симонсен отдаде дължимото на родителите на момчето, които бяха в дома и незабавно предприеха действия, 

„Това е изключително смело. Това обаче правят родителите. какво правят добрите родители“, каза Симонсен пред Тони Айело от CBS New York.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР