МБАЛ - Асеновград обявява нов зелен коридор за масово имунизиране

...
МБАЛ - Асеновград обявява нов зелен коридор за масово имунизиране
Коментари Харесай

Нов „зелен коридор“ на 4 май, избираме между три ваксини

МБАЛ - Асеновград афишира нов " зелен кулоар " за всеобщо ваксиниране против ковид. В последната такава обезпечена опция за имунизация бяха обслужени към 250 души за времето на цялостен работен ден. Ваксините, с които разполага лечебното заведение все още, са Pfizer/BioNTech; Moderna и AstraZeneca.
Ваксинацията против COVID-19 ще се прави в нормалния пригоден за задачата кабинет - на II етаж в МБАЛ – Асеновград - в новото крило (до залата със скенера). Влиза се от централния вход, като информация може да бъде получена на регистратурата. Няма потребност от авансово записване. Желаещите да се имунизират ще бъдат допускани до кабинета на групи от по най-вече 10 души. Целта е да не се позволява скупчване на хора и оптимално да се понижи и при опция - да се избегне контактът с другите пациенти в болничното заведение.
„ Зеленият кулоар " към този момент е избран за 04.05.21 година (вторник) в границите на половин работен ден - във времето от 08:30 ч. до 13:30 ч. Ръководството на МБАЛ - Асеновград приканва пациентите да носят защитна маска за лицето и да съблюдават отдалеченост най-малко 1,5-2 метра от останалите, да бъдат толерантни и търпеливи, с цел да не се основава ненужно напрежение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР