Майката на Веселин Марешки и през тази година не пропусна

...
Майката на Веселин Марешки и през тази година не пропусна
Коментари Харесай

Народът беден, майката на Марешки пръска хилядарки в Дубай


Майката на Веселин Марешки и през тази година не пропусна обичайния си другоземен воаяж. Изпълнителката на остарели градски песни Веска Марешка имаше опцията да се потопи в лукса на Дубай, написа ПИК.

Арабската страна родителката на водача на „ Воля “ посети в компанията на свои близки. Най-любопитни за нея не се оказали пясъчните плажове с палми, а блясъкът на небостъргачите, Музеят на „ Ферари “, Градината на чудесата, както и една от най-големите джамии в Арабския свят, намираща се в прилежащото на Дубай емирство – Абу Даби. За визитата си там Веска се издокарала с черно було, защото мюсюлманските обичаи задължават даже туристките от женски пол да почитат заповедите на корана. Майката на Марешки не пестяла средства и се поглезила както със скъпи покупки, по този начин и с разточителни обеди и вечери. Варненката даже се отбила в ресторанта на може би най-известния хотел в света – „ Бурж ал Араб “, където се възползвала от последната изненада за платежоспособните посетители на комплекса – кафе и торта, поръсени с същинско 24-каратово злато. Цената на чаша от снобарската топла напитка се равнява на близо 70 лв., а на парче от тортата – съвсем на 100. Веска обаче не се стискала, а след това споделила задоволството си от приятната почерпка във фейсбук, където написа: „ Кафе със златен прашец на доста особено място. За пръв ми се случва в живота. Пожелавам го на всички! “.

Припомняме, че като любящ наследник Марешки всяка година възнаграждава майка си с отдалечен воаяж. Този път екскурзията й му излязла по-евтино – единствено към 2000 лв., до момента в който през предходна година се бръкнал съвсем с 5 бона. През 2018 година политикът сбъдна фантазията на Веска да види онлайн Малдивите. На уединен остров певицата изкара 2 седмици, къпейки се в 5-звезден разкош.













Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР