Майка останала с разбито сърце, след като открила тетрадка, озаглавена

...
Майка останала с разбито сърце, след като открила тетрадка, озаглавена
Коментари Харесай

Майка обезумяла, след като открила книга с диети в спалнята на деветгодишната си дъщеря

Майка останала с разрушено сърце, откакто разкрила тетрадка, озаглавена „ Как да бъдем слаби “ в спалнята на деветгодишната си щерка. Тя изясни по какъв начин е израснала в токсична среда с интензивна „ диетична просвета “ – и не желае същото за щерка си.

Но за неин огромен смут, тя към този момент е научила щерка си има " позор от тялото ", макар че е единствено в началното учебно заведение. В Reddit тя сподели: „ Аз съм самотна майка на деветгодишна щерка и израснах с доста токсична майка, която постоянно ме подлагаше на диети и стратегии за пречистване и извършения.

„ Бях доста твърдо решен да не подлагам личната си щерка на това, тъй като това изцяло унищожи самочувствието ми и до момента усещах, че правя добра работа. Тази вечер влязох в стаята й, с цел да я ревизира, откакто заспа, и видях лист от тетрадка с надпис „ Моля, апелирам, апелирам, не обръщайте това и не го четете “.

„ Недей “ За да не ме съди, обърнах го и го прочетох. Беше озаглавен „ Как да бъдем слаби “ и представляваше номериран лист с неща като – яж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР