Майк Пенс става обект на подигравки онлайн за предизборен видеоклип, в който се преструва, че помпа бензин в пикапа си за цяла минута

...
Потребителите на социалните медии викат бившия вицепрезидент Майк Пенс за
Коментари Харесай

Потребителите на социалните медии викат бившия вицепрезидент Майк Пенс за новия му предизборен видеоклип.

Клипът показва Пенс, който се преструва, че изпомпва бензин в камиона си, но очевидно не е така.

Той говори за цените на енергията цяла минута, но не успя да плати бензина или да стисна дръжката на помпата.

Бившият вицепрезидент Майк Пенс е обект на подигравки онлайн заради едноминутно видео, в което той се преструва, че помпа бензин в своя пикап, докато критикува президента Джо Байдън.

„Хей, всички , Майк Пенс тук“, каза той във видеото, грабвайки дюза за бензинова помпа. Клипът на кампанията беше публикуван в сряда на X, известен преди като Twitter, и беше гледан над 3,2 милиона пъти.

„Помните ли 2 долара за галон газ? Помня. И тогава Джо Байдън стана президент на Съединените щати Щатите и започна своята война срещу енергията“, каза Пенс, забивайки дюзата в отвора за гориво на червен пикап.

С ръка на бедрото си, Пенс говори за нарастващите цени на енергията и плана си да ги намали потребителски разходи, които ще „възвърнат ролята на Америка като водещ производител на енергия в света“ до 2040 г.

Той призова хората да посетят уебсайта на неговата президентска кампания през 2024 г. и да подкрепят кандидатурата му за Белия дом.

>

Но в цялата реклама Пенс никога не е стискал дръжката на помпата.

Хората, коментиращи видеото му, също отбелязват, че Пенс нито е платил бензина си, нито е избрал горивото, което иска. Освен това капакът на газта на камиона беше мистериозно вече отворен, добавиха някои.

„Нали знаеш, че всъщност трябва да стиснеш дръжката, нали Майк?“ един човек написа.

„Спомням си, когато трябваше да платим бензина на помпата, преди да започнем да изпомпваме. Това има „crudité“ момент, който бипка навсякъде“, написа друг потребител, позовавайки се на Мехмет Оз гаф на предизборната кампания в Сената, където той неправилно идентифицира магазина за хранителни стоки, където снима видеоклип.

Историята продължава

„Коя бензиностанция не ви моли да изберете вида бензин, който купувате?“ написа друг човек. „Доста странно. Ще пренебрегна факта, че не предложихте кредитна карта, тъй като вашият много малък култ ще твърди, че сте се канили да влезете и да платите в брой.“

Пенс се кандидатира за Номинация на Републиканската партия срещу бившия му шеф, бившия президент Доналд Тръмп. Той гласува около 5% през юни за FiveThirtyEight, малко пред Ники Хейли и Вивек Рамасвами.

Представител на Пенс не отговори веднага на искане за коментар, изпратено извън редовното работно време.

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР