Майк Макглоун, старши комодити анализатор в Bloomberg смята, че Биткойн

...
Майк Макглоун, старши комодити анализатор в Bloomberg смята, че Биткойн
Коментари Харесай

Биткойн: Обещаващо бъдеще в дългосрочен план, но не и без предизвикателства

Майк Макглоун, старши комодити анализатор в Bloomberg счита, че Биткойн има обещаващо бъдеще в дълготраен проект.

В неотдавнашно изявление за, Макглоун изрази бичите си възгледи към Биткойн , само че предизвести, че рисковите активи, в това число водещата криптовалута , могат да бъдат изправени пред огромни провокации в бъдеще.

Анализаторът уточни избраното понижаване на предлагането на Биткойн и ранното му приемане като съществени аргументи за своя оптимизъм и счита, че е от значително значение, с цел да бъдем бичи настроени към флагманската криптовалута за напред във времето.

Макглоун призна, че неотдавнашните покачвания на цената на Биткойн евентуално се дължат на мечото пазарно рали. Той счита, че в случай че други корелирани активи стартират да понижават цената си заради криза, Биткойн ще последва образеца им. Анализаторът предвижда, че Биткойн евентуално ще бъде първият, който ще поведе при спад на пазарите, защото към момента е рисков актив.

Към момента на писане на публикацията, настоящата пазарна стойност на Биткойн възлиза на $27,300.


 


Въпреки първичната си комерсиална стойност от почти $16,500 при започване на годината, цифровата валута означи съвсем 90% нарастване на цената си, достигайки връх от към $31,000 по-рано през април 2023 година

Макглоун обаче е на мнение, че в бъдеще Биткойн ще действа като сигурна инвестиция, сходно на златото и дълготрайните облигации. Важно е обаче да се означи, че актива ще продължи да бъде привързан с несъмнено равнище на риск.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР