Маями. Семейства и приятели на изчезналите 159 души след рухването

...
Маями. Семейства и приятели на изчезналите 159 души след рухването
Коментари Харесай

Reuters: 159 души са в неизвестност след срутването на сграда в Маями

Маями. Семейства и другари на изчезналите 159 души след рухването на постройка с жилища в предградие на Маями, чакат вести за тях, до момента в който избавителните служащи отстраняват планината от парчета, останали от срутената постройка, като търсят признаци на живот, откакто до момента са разкрили четирима мъртви, предава Reuters .

Кметът на Маями-Дейд Даниела Левин Кава сподели пред кореспонденти в петък, че екипите са извадили още три тела от останките за една нощ, откакто се съобщаваше единствено за един умрял в четвъртък. Длъжностните лица усилиха броя на хипотетичните изчезнали от 99 на 159, оповестени за изчезнали в четвъртък.

Семейството на първата дама на Парагвай е изчезнало при рухването на постройката, удостовери парагвайското министерство на външните работи.

Сестрата на първата дама на Парагвай, Силвана Лопес Морейро, е била отседнала със брачна половинка си и трите си деца в апартамент на 10-ия етаж на високата постройка. Министерството съобщи, че общо шест парагвайци, които са били в постройката по време на сриването са в неопределеност.

Четирима венецуелци и осем аржентинци също са измежду изчезналите след рухването на блока, оповестиха от консулствата на съответните страни.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР