Мая Манолова учредява партията си Изправи се България в Националния

...
Мая Манолова учредява партията си Изправи се България в Националния
Коментари Харесай

Манолова погреба кабинета: Управляващите са феодали, ще се скарат за чекмеджетата с пари

Мая Манолова учредява партията си „ Изправи се България ” в Националния замък на културата. „ Това държавно управление се оказа на богатите другари. Новото държавно управление вместо да строи автомагистрали, ще строи живот за акумулатори, който отново ще бъде за богатите другари ”, сподели Манолова.

„ Голямото отчаяние след първите 100 дни от ръководството на Петков е, че вместо да разгради ръководството на Борисов – той го надгражда. Прави покупко-продажби с оръжия на мрачно. С лецемерното премълчване за това оръжие от министъра на стопанската система ”, сподели още тя.

„ Най-светкавичната спекулация – за покупка на съветски газ, само че по-скъпо,м което ще стува над 1 милиард повече за народа. 130 дни по-късно смяната стана неприятна дума и метафора за рецесии. Промянта стана замяна, на апел да даряваме заплати за оръжие. Това е моделът на ГЕРБ, само че прибавен от четворната коалиция, умножен по 4. Ние не можем да бъдем част от този модел. Не можем да сме приведени ”, безапелационна беше Манолова.

Това е нов обществен контракт, разгласи тя. Този план включвал повдигане на приходите и майчинските, подсигурил поддръжка за дребния и междинен бизнес, битка с дълговото иго, качествено гратис обучение и опазване на здравето. Партията ѝ щяла да работи за същинска правосъдна промяна, ще работи за зелена България.

„ Ние сме друга партия, тъй като в никакъв случай не се крием по кьошетата, ние сме там, където е напечено. Ние ще сме партия-мрежа ”, изясни още тя.

„ Коалицията се грижи милиардите от Европада отидат в верните подредници и в чекмеджетата, на тези които ни ръководят ”. Управляващите, съгласно нея, са феодали. Коалицията щяла да отлети като коалиция еднодневка като се скарат четирите партии – за пътищата, природния газ, оръжията, горите. Министрите няма да изоставен обаче министерските си кресла “, акцентира Манолова.

Българска социалистическа партия нямало да напусне обединението. Манолова посочи, че е станало ясно, че изнасяме оръжия за Украйна, единствено госпожа „ Няма да продаваме патрони ” не знаела за това. Време е да кажем стига толкоз на подмяната ”, настоя тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР