Maxim`s Finest Танцьорката Елена Виан снощи се появи във ВИП Брадър“,

...
Maxim`s Finest
Танцьорката Елена Виан снощи се появи във ВИП Брадър“,
Коментари Харесай

Кулагин е бил сгоден за невероятна жена

Maxim`s Finest Танцьорката Елена Виан нощес се появи във " ВИП Брадър “, с цел да пази бившето си гадже, а точно – съквартирантът Валентин Кулагин. Решението на червенокоската да се покаже в ефир провокира възторг в мрежата, като преобладаващото мнение е, че е толкоз красива, че Кулагин, имайки я  в миналото до себе си, е блъснал в земята всички мъже в къщата взети дружно.

Откакто е в къщата, гримьорът се перчи, че дългогодишната му спекулация – която Елена назовава единствено " ученическа обич “, с хубавицата е явен индикатор, че той е 100-процентов юначага. Фука се най-много с това, че тя е класирана в топ 20 на международни хубавици в класацията на американското сп. " Максим “ Maxim Finest.

Елена е  очарователна през днешния ден, само че не и тогава, когато е имала връзка с Валентин. Стари фотоси на Виан от 2009-а година, на които танцьорката е с грим изработен персонално от топ гримьора Кулагин, са по-скоро стряскащи и нямат нищо общо с  предизвикателната визия, която показва в този момент. 

Снощи в предаването онлайн тя съобщи, че със скандалния гримьор са имали връзка, само че сега не са дружно. Виан спести обстоятелството, че от няколко години насам има съществени връзки с Виктор Братованов. Двамата се срещнали около работата в нощното заведение в центъра на София, което преди известно време смени концепцията и името си. Двамата обичат да пътуват и най-често избират екзотични местенца по света.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР