Смятам, че трябва да има правителство, защото има неща, които

...
Смятам, че трябва да има правителство, защото има неща, които
Коментари Харесай

Настимир Ананиев, ПП-ДБ: Това, че Борисов държи Рая Назарян да е председател на НС, изглежда като прищявка

Смятам, че би трябвало да има държавно управление, тъй като има неща, които би трябвало да бъдат довършени. Първата политическа мощ, ГЕРБ-СДС обаче се „ гъне “ и не поема цялата политическа отговорност, а потегли с доста огромна поръчка. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ Настимир Ананиев от ПП-ДБ.
ГЕРБ-СДС споделиха, че желаят министър председател, външен министър, министър на защитата, желая госпожа Назарян да бъде ръководител на Народното събрание, желая, желая, желая... Нормално е първата политическа мощ да има ръководител на Народното събрание, само че аз познавам множеството сътрудници в ГЕРБ, които са по-опитни от госпожа Назарян – това са Цвета Караянчева, Росен Желязков, Георги Георгиев, както и Росица Кирова. Това, че Борисов обаче държи на Рая Назарян наподобява малко като волност.
Според Настимир Ананиев обаче отговорността за обезпечаване на болшинство за избор на ръководител е напълно на ГЕРБ-СДС, а ПП-ДБ ясно са декларирали, че ще бъдат съпротива.

Той обаче уточни, че е допустимо Рая Назарян да бъде определена, тъй като ръководител на Народното събрание може да бъде определен и от по-малко от 121 народни представители.

„ Вчера кворумът беше 119 народни представители. Ако кворумът падне мъничко и още някои народен представител закъснее да се яви на работа, тогава излиза, че ГЕРБ и Движение за права и свободи ще имат задоволително, с цел да изберат ръководител “, разяснява още той.

Целия диалог вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР