Матей Казийски неслучайно носи прякора Императора във волейбола. Българинът е

...
Матей Казийски неслучайно носи прякора Императора във волейбола. Българинът е
Коментари Харесай

Звезда на Италия: Възхищавам се на Казийски

Матей Казийски неслучайно носи прякора Императора във волейбола. Българинът е апетитен за един от най-хубавите в света, а сигурно хиляди по-млади от него са черпили ентусиазъм от изявите му на игрището.

Сред тях е и младата звезда на италианския волейбол Алесандро Микелето. 19-годишният посрещач прави същински възторг на европейското състезание за мъже. Той има съществена роля за фурора на Италия, освен това с най-младия отбор на шампионата.

Самият Микелето вкара 23 точки на полуфинала против Сърбия, който „ адзурите “ завоюваха с 3:1, а късно нощес надделяха и Словения в борба за купата. Оказва се, че един от идолите на Микелето е Казийски.

„ Спомням си, че гледах Матей Казийски, когато бях доста дребен. Тогава той играеше за Тренто. Сега ми е съотборник. Благодарен съм за това ", съобщи посрещачът преди финала.

Микелето е младеж на Тренто, а през идващия сезон ще играе в мъжкия отбор, където към този момент се завърна Казийски. Иначе младият италианец разкри още, че е стартирал кариерата си на 10 години, играл е либеро първоначално, а по-късно се е преквалифицирал, тъй като е пораснал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР