Мат Роджър, отявлен привърженик на теорията за унищожаване на Земята

...
Мат Роджър, отявлен привърженик на теорията за унищожаване на Земята
Коментари Харесай

Разкриха страшна конспирация! Световният елит в сговор с рептилите крие Нибиру с помощта на Луната

Мат Роджър, неприкрит последовател на теорията за заличаване на Земята от Планетата Х, твърди, че Нибиру продължава да се доближава към Слънчевата система, само че земният хайлайф в сговор с рептилите крие това от жителите на Земята благодарение на Луната, написа Езорейтер. Ето ви още една забавно роля на естествения сателит на Земята! Някои изказвания на последователите на теорията за планетата Нибиру просто изумяват. Първо те ни я оповестиха през септември, а по-късно отложиха датата на Апокалипсиса за октомври, ноември и по този начин нататък. Така се случваше предходната, и по-миналата, по-миналата години. Но нищо не се случва.

Ръководството на НАСА даже излезе с публично опровергаване на теорията за Планетата Х, доказвайки изцяло безапелационно, че такава няма и не може и да има. Изглежда всичко е ясно, само че ето в какво се крие бедата: американската организация е споделила към този момент толкоз доста неистини по отношение на галактическите проучвания, че всяко едно изказване на НАСА се възприема от земляните като следващата неистина. И даже и да бъде казана истината, в нея ще се усъмнят много хора, по този начин е устроено нашето схващане.

Затова диалогът за Нибиру продължава, а поддръжниците на тази доктрина намира все по-интересни оправдания, за какво ние към момента сме живи, и най-после, по кое време ще дойде дълго чаканата планета Х: въпреки всичко да се живее в очакване на края на света е малко по-лошо, в сравнение с той да бъде изпитан незабавно, освен това от всички дружно.

На това са отдадени и изказванията на Мат Роджърс. Според него, държавните управления особено разпръскват химически субстанции в небето, с цел да не виждаме Нибиру, За това също се употребяват Луната и Слънцето.

Между другото, поддръжниците на християнската концепция за Апокалипсиса се съгласяват, че преди края на света фактически ще има огромен брой небесни знамения, които хората ще поясняват по най-различен метод.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР