Масовите тържества за Никулден в Бургас са отменени. Така се

...
Масовите тържества за Никулден в Бургас са отменени. Така се
Коментари Харесай

Бургас се готви за Никулден

Масовите тържества за Никулден в Бургас са анулирани. Така се роди концепцията допустимо най-вече бургазлии да запишат себе си в домашни условия по какъв начин пеят емблематичната ария "Бургаски вечери ", а след това най-емоционалните видеа ще бъдат включени в едно общо осъществяване дружно с истинската ария на Фамилия Тоника. Общото осъществяване ще бъде излъчено на 6 декември в празничния никулденски онлайн концерт.

Започна създаване на Коледен базар с мотото "Спаси българския производител и създател! Подай ръка, купи неповторим подарък за Коледа! " жителите ще бъдат пропускани при спазването на всички противоепидемични ограничения. Хорът на Бургаската опера ще повдигне духа на медиците и пациентите от Комплексния онкологичен център с живо осъществяване на 6 декември. Така празничното въодушевление ще стигне и до тях в края на една година, изпълнена с терзания, демонстрират фотосите на Булфото.

Музикалният привет в действителност ще бъде адресиран до всички бургаски медици от първата линия на битката със болестта, както и до всички пациенти из лечебните заведения в града. Те също ще могат да го чуят, само че в интернет. При съблюдаване на рестриктивните мерки, по случай празничния за всички бургазлии Никулден ще има проведена поредност от събития и видеопоздрави, които ще се излъчват онлайн или на запис в електронните осведомителни канали на Общината и кмета Димитър Николов.

Изпълнителите от Бургаската опера ще пеят пред КОЦ-Бургас на 6 декември, неделя, от 14 часа. По предварителна информация ще бъдат изпълнени хорови партии от "Трубадур ", "Аида ", "Травиата " от Джузепе Верди, "Кармина Бурана " от Карл Орф и други Десетки бургазлии на възраст от 7 месеца до 90 години предоставиха свои снимки, с цел да вземат участие в златната никулденска фотография на имениците.

Тази година, поради комплицираната епидемиологична конюнктура и наложените ограничения за сигурност, вместо общ кадър пред постройката на Община Бургас точно на Никулден, ще бъде изработен колаж от изпратените фотографии на именици. По този метод ще се съблюдава традицията, въпреки и по ексцентричен метод.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР