Масови тестове, задължителни маски в обществения транспорт, отваряне на магазините

...
Масови тестове, задължителни маски в обществения транспорт, отваряне на магазините
Коментари Харесай

Тестове, маски, училища - Франция пристъпва предпазливо към излизането от изолацията

Масови проби, наложителни маски в публичния превоз, отваряне на магазините и на учебните заведения - френският министър председател Едуар Филип очерта през вчерашния ден линиите на едно внимателно и последователно излизане от изолацията във Франция от 11 май, написа Франс прес.

" Ще би трябвало да живеем с вируса ", предизвести Филип още при започване на над едночасовата си тирада пред френските депутати. И дума не може да става на 11 май да се върнем към " живота отпреди ", ей по този начин от през днешния ден за на следващия ден, добави той.

Но прецизната изолираност, въведена от 17 март в страната, ще се разхлаби, в миг когато във Франция обстановката се усъвършенства и от над две седмици продължава да понижава броят на пациентите с Ковид-19 в реанимация.

Изпълнителната власт е изправена пред деликатния баланс сред нуждата да овладее ужасната икономическа рецесия, дължаща се на карантината, и да избегне втора вълна от епидемията.

Първата знакова мярка, оповестена през вчерашния ден, беше последователното отваряне на учебните заведения въз основата на доброволния принцип.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР