Масови проверки за паркиране на автомобили по спирките на градския

...
Масови проверки за паркиране на автомобили по спирките на градския
Коментари Харесай

Масови проверки за паркирали коли на автобусни спирки в Благоевград

Масови инспекции за паркиране на коли по спирките на градския превоз стартира община Благоевград дружно с полицията. Проблемът се задълбочава и от неналичието на задоволително места за паркиране в централната част на града, призна кметът на регионалния център Методи Байкушев.

Недоволството на благоевградчани, които употребяват градския превоз, е най- към този момент против водачи на коли, които стопират със или без спешни светлини за дълъг интервал от време на автобусните спирки. Рецидивът е най- забележим към учебните заведения и неналичието на видимост основава действителен риск от катастрофи.

" Да се преценяват с правилника. Автобусът няма къде да спре Това всекидневно всяка вечер е по този начин. При всички учебни заведения основно е по този начин. Автобусът стопира на платното. Хората от рейса слизат на платното. В последна сметка страда цялото общество ", разясниха поданици на регионалния център, съобщи БНР.

Кметът на Благоевград Методи Байкушев пое съответен ангажимент към хората да спре тази порочна процедура и призна, че другата причина е в острата липса тук-там за паркиране.

" След реформирането на изискванията за платеното паркиране ще закупим един нов паяк също по този начин за Паркинги и гаражи. И дружно с полицията да можем да стартираме да направляваме безобразното навсякъде паркиране в Благоевград. Това са единствените способи да овладеем този феномен, дружно със строителството на нови паркинги ", сподели градоначалникът.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР