Масови фалити се очакват в Гърция от въвеждането на строги

...
Масови фалити се очакват в Гърция от въвеждането на строги
Коментари Харесай

Гърция чака масови фалити заради ограниченията

Масови банкрути се чакат в Гърция от въвеждането на строги ограничаващи ограничения против пандемията, предизвестяват от опозицията. Собствениците на фериботи оповестяват за риск островите да останат без фериботни връзки.

Гръцката съпротива оцени политиката на държавното управление против пандемията като " цялостен крах ". Социалистите обявиха, че стопанската система на страната не може да издържи по системата " от карантина към нова карантина ".

, още веднъж влeзe в цялостен локдаун.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Гърция забрани продажба на дрехи и обувки, с цел да предотвра...

От комерсиалната камара в Атина оповестяват, че всяка втора комерсиална компания е на прага на банкрут. В послание към държавното управление упорстват не за помощи, а за смяна в политиката, данъчното облагане и достъп до безлихвени заеми за компаниите.

В същото сериозно състояние се намират търговците и притежателите на дребни търговски обекти в цялата страна. Те разясняват пред медиите, че не рискуват да поръчват артикули, тъй като не знаят това " постоянно отваряне и след това затваряне на магазини до по кое време ще продължи ".

За големи загуби в морския превоз оповестяват от съюза на притежателите на фериботи. Има действителна заплаха островите да останат без връзка със света, заради банкрути на трансферни компании и то най-вече компании, които са в целогодишен темп на работа. Бизнесът чака помощ от страната и от банките, с цел да не банкрутира преди лятото.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР