Масов бой между фенове на Левски и ЦСКА и избухнал

...
Масов бой между фенове на Левски и ЦСКА и избухнал
Коментари Харесай

Жесток въргал! Над 100 фена на Левски и ЦСКА се млатиха на булевард

Масов пердах сред почитатели на Левски и ЦСКА и избухнал преди минути на бул. " Васил Кънчов " във Враца, оповестяват врачанските медии „ Bulnews ” и “Конкурент “.

Автобус и коли с последователи на „ алените “ пътували от Козлодуй и при магазин „ Технополис “ подготвили засада на сините почитатели. В същото време от Враца към София е тръгнала колона от коли с последователи на Левски, които пътували за днешния мач в столицата.

Започнал всеобщ пердах, в който взели участие към 100 индивида от двете агитки. „ Сините “ почитатели се оказали по-подготвени и попилели алените си съперници, пишат от „ Bulnews “.

Според „ Конкурент “ пък екшънът почнал малко след 13 часа на бул. " Васил Кънчов ". Тогава по думите на момчетата с „ червени “ фланелки, които чакали да си купят билети, върху тях налетели озверели „ сини “ ентусиасти. Някои от тях носели бухалки. В мелето един от алените почитатели е с пукната глава, намесили се по-възрастни мъже, които озаптили озверелите биячи.

Феновете на ЦСКА идват от Козлодуй. Сред тях е и пресаташето на общинската администрация Лиляна Рашкова. Членове са на " Червена чета Радецки " от крайдунавския град. В групата има много тийнейджърии доста малко опитни мъже. Не пожелаха да застанат с лицата си пред обектива, само че споделиха, че с нищо не са провокирали експанзията на биячите със сини фланелки.

Свидетели на мелето подали сигнал на тел.112 и в региона почерняло от служители на реда. Целият разполагаем състав на полицията е мобилизиран да приключи багра. На мястото на случая пристигнала и кола за спешна помощ. Двете агитки са траяли пътя си към София, само че ескортирани от полиция, с цел да не се стигне до нови конфликти.










ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР