Маскирани въоръжени мъже нападнаха пощенския клон в софийското село Световрачене.

...
Маскирани въоръжени мъже нападнаха пощенския клон в софийското село Световрачене.
Коментари Харесай

Въоръжен грабеж на пощенски клон в Световрачене

Маскирани въоръжени мъже нападнаха пощенския клон в софийското село Световрачене. Тримата причинители са нахлули рано тази заран в пощата, когато възрастни хора са чакали да получат пенсиите си.

Световрачене, Район Нови Искър

20 минути преди 9 тримата маскирани са нахлули в пощенския клон, който се намира в постройката на общината в Световрачене. След това са влезнали в касовия салон, разрушили са заграждащата решетка с железен лост и са влезнали при касиерката.

Касиерката е била ранена. Тя е настанена в столична болница без заплаха за живота.

Пред камерата на Българска национална телевизия очевидци описаха, че причинителите на обира са били въоръжени с палки и револвер.
 © Българска национална телевизия
С паник бутон са пристигнали чиновници на охранителна компания.

Началникът на 2-РУП Иван Каназирски съобщи, че откраднатата сума е 3000 лева Извършителите се търсят. По думите му една охранителна камера е засякла бегълците в бял автомобил с врачанска регистрация. Все още не се знае самоличността на причинителите, като сега текат следствените дейности.
Иван Каназирски - шеф на 2 РУП: В момента се прави оглед на местопроизшествието. Разписват се очевидци. Организирали сме заградителни мероприятия. Издирваме съответен автомобил. Не мога да кажа съответен модел и марка, само че имаме изложение по видеокамери. Продължаваме да работим по тази линия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР