Мащабно учение на Областната дирекция на МВР във Варна пресъздаде

...
Мащабно учение на Областната дирекция на МВР във Варна пресъздаде
Коментари Харесай

Учение на варненската полиция разигра неутрализиране на терорист в училище

Мащабно обучение на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна пресъздаде обезвреждане на терорист в учебно заведение. В него участваха над 100 души, измежду които представители и на други институции като Спешна помощ и БЧК.

Антитерористично обучение се организира в Центъра за специализация и професионална подготовка към Академията на Министерство на вътрешните работи в морския град.Според сюжета въоръжен човек влиза в образователно заведение, до момента в който в него тече образователен развой, като открива директна пукотевица по учещите. При нея има ранени, а чиновници на Министерство на вътрешните работи извеждат потърпевши. В края на занятието " терористът " е хванат и изведен от чиновниците на полицията, изясни шефът на варненската дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Андрей Ангелов.

„ Идеята е да сме оптимално готови за такива дейности “, добави тойи добави, че Министерство на вътрешните работи има специфичен проект за деяние при такива обстановки.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР