Мащабна акция на ГДБОП, свързана със строителството на , се

...
Мащабна акция на ГДБОП, свързана със строителството на , се
Коментари Харесай

Арести при акция на ГДБОП, свързана със строителството на АМ Хемус

Мащабна акция на ГДБОП, обвързвана със строителството на, се организира в три области на страната довечера. По неофициална информация има 10 арестувани, като измежду тях са шефове и чиновници на строителна компания от Благоевград, предава Българска национална телевизия.

ГДБОП проверява придвижването на парите за градежа на автомагистрала " Хемус ". За лотовете от 4 до 9 на Автомагистрала " Хемус " няма разрешителни за градеж. Според националната телевизия над 20 души са разпитани. 
 Нови разкрития за Хемус: Без позволение за градеж предплатено са плащани милиони Нови разкрития за " Хемус ": Без позволение за градеж предплатено са плащани милиони
Няма разрешителни за градеж на лотовете от 4-ти до 9-и на Автомагистрала " Хемус ". Това е открила инспекция на Групово дело " Национална полиция ". В същото...

Операцията продължава и сега. По данни на Българска национална телевизия проверяващи и сега влизат в офисите на няколко компании, които имат контракти с сдружението " Автомагистрали " за строителството на " Хемус ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР