Масата за кафе е онова нещо, което може да е

...
Масата за кафе е онова нещо, което може да е
Коментари Харесай

24 маси за кафе, които ще преобразят целия интериор

Масата за кафе е това нещо, което може да е отговор на въпроса " Какво ми липсва в тази стая? ", само че и може да скапе целия интериор. Тя е мястото, където от време на време споделяте кафето си с някой посетител, а може и да е част от фамилен или персонален обред. Тоест заслужава си да ѝ обърнете внимание. 

Тези 24 предложения не изчерпват всички вероятни маси и масички на света, само че дават страхотни хрумвания. След като разгледате галерията, обезпечено ще се замислите не е ли време за смяна в дома. Може би ще пожелаете маса, която по едно и също време е къща за кукли, даже да нямате деца, или ще се окуражавате да реставрирате нещо остаряло.

От хиперфункционални до просто стилни, масите тук от време на време надвишават визията за мебел. Някои от тях могат да се трансформират в маса за хранене или бюро, а други - да съхраняват движимости или даже цялостен вграден терариум. Табуретките също могат да са част от самата маса, а за постоянно разпръснатите движимости ще видите, че има елегантни решения.

Единствено липсва маса, която сама подготвя обичаното ви кафе, само че по всичко проличава, че скоро ще има и такава на пазара.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР