Мартина Ганчева, която доскоро гледахме всеки уикенд в съботно-неделния блок

...
Мартина Ганчева, която доскоро гледахме всеки уикенд в съботно-неделния блок
Коментари Харесай

След като я махнаха от NOVА: Няма да повярвате каква работа ...

Мартина Ганчева, която до неотдавна гледахме всеки уикенд в съботно-неделния блок на Nova “Събуди се”, стартира нова работа, откакто беше свалена от екран. Бившата вечв водеща поема по напълно нов път и към този момент няма да я виждаме пред камерата.

“От 9-ти юли се причислявам към екипа на най-старата българска медия – Българска телеграфна агенция. По покана и предложение на генералния й шеф Кирил Вълчев, ще бъда координатор с българските общности и медии по света. Емоцията ми е голяма. Не единствено поради отговорността и предизвикването, а тъй като в журналистическия ми път дотук съм работила в радио, вестник, телевизия, само че не и в организация.

Пред мен се отваря океан и с голямо наслаждение и хъс ще плавам в него”, показа Ганчева. “Новината беше обявена през днешния ден на конференция в Българска телеграфна агенция, когато стана ясно, че в навечерието на 19 октомври – празника на Свети Иван Рилски Чудотворец, в Рилския манастир ще се организира Шестнадесетата международна среща на българските медии. Тя ще е под мотото „ Медии и истина “ и ще бъде открита от Негово Величество цар Симеон Втори. Именно до момента в който той управляваше като министър-председател, беше сложено началото на международните конгреси на българските медии”, добави тя.

Първият, който е поздравил Ганчева, е някогашният министър председател Симеон Сакскобурготски, написа Secret.bg. Мартина беше свалена от ефира на съботно-неделния утринен блок, като й е била препоръчана работа в новинарския канал на компанията – Nova News, само че тя не се е съгласила.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР