Мартин Карбовски изглежда ще съди Миглена Каканашева - Мегз. Повод

...
Мартин Карбовски изглежда ще съди Миглена Каканашева - Мегз. Повод
Коментари Харесай

Не издържа! Карбовски наруши мълчанието и отвърна по неочакван начин

 Мартин Карбовски наподобява ще съди Миглена Каканашева - Мегз. Повод за реакцията станаха серия постове на наказаната на 2 година затвор за застрахователна машинация пловдивска дизайнерка, в които упреква журналиста в полов тормоз.

Намеренията си да води правосъдни каузи против клеветниците си Карбовски анонсира на стената си във фейсбук отпреди минути. Ето какво написа топ журналистът:

" Направил съм повече от 600 кино лентата. За първи път ми се случва някой, който съм снимал да повярва, че след осъществено изявление към този момент работи в медийния отрасъл.

Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същина аз очевидно недооценявам. Затова, по съвет на юриста си, би трябвало със страдание да заявя, че ще осъждам всеки човек и медия, които популяризират налудни версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде употребен всячески. Други мнения няма да има.

П.П. Свободата ми да работя в никакъв случай не е била подвластна от това “какво ще кажат хората ", по тази причина и в никакъв случай не съм ви занимавал със себе си. Не имам намерение да го върша занапред. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР