Марта Вачкова посрещна рождения си ден на яхта. Актрисата навърши

...
Марта Вачкова посрещна рождения си ден на яхта. Актрисата навърши
Коментари Харесай

Марта Вачкова чукна 64 години на яхта в компанията на най-близките си

Марта Вачкова посрещна рождения си ден на яхта. Актрисата навърши 64 години в компанията на другари. На фотосите, които актрисата сама разгласява в мрежата, се вижда, че дружно с нея в специфичния ден са били Захари Бахаров и жена му Диана Алексиева. Марта е в черен цялостен бански, а половинката ѝ - Владо Пенев, е обръснал побелялата брада.

Всички знаят, че Марта е привърженичка на нудизма, само че от известно време тя заобикаля да се пече, както майка я е родила, поради папараците.
                             

Вачкова показа преди време в изявление, че е претърпяла значима интервенция.

" Оперираха ме поради дискова херния. Докато снимах " Откраднат живот ", непрестанно отлагах, само че когато свършихме със фотосите, съумях да вместя и това в графика си. Много съм удовлетворена, че отметнах този проблем, тъй като живеех с жестоки болки. След това си направих всевъзможни проучвания, с цел да се успокоя, че всичко е наред ", споделя актрисата.

Освен за здравето си, Марта се грижи много интензивно и за външния си тип. Тя нормално си прави хидратиращи маски и опъва бръчките.

Актрисата се радва на другарството на мъжа до себе си, с който постоянно пътуват и споделят красиви фрагменти. Обикновено с тях е и щерка ѝ Рада.

 
                             

" Когато Рада е с мен, не ме плашат навъсените облаци ", написа на рождения си ден екранната сестра Жекова.
                             

Последните фотоси, които Марта показа, бяха от Беглик Таш. Трябва да признаем, че наподобява доста свежо и както постоянно - усмихната и щастлива.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР