Марсело се сбогува с Кристиано Роналдо, който от следващия сезон

...
Марсело се сбогува с Кристиано Роналдо, който от следващия сезон
Коментари Харесай

Марсело: Не вярвах, че ще дойде денят да се сбогувам с Роналдо

Марсело се сбогува с Кристиано Роналдо, който от идващия сезон ще играе в Ювентус. Бразилският национал написа, че даже за момент не си е помислял, че ще се стигне до това и благодари на португалеца за прелестните моменти, които двамата изживяха в Мадрид.

" Кой ли би си помислил това, Крис! Дойде време да си кажем довиждане. За да бъда почтен, не имах вяра, че този ден ще пристигна. Нищо в този живот обаче не продължава постоянно и аз се надявам да бъдеш благополучен в новото си премеждие. Прекарахме съвсем 10 години дружно. Десет години, изпълнени с благополучие, добър футбол, победи и загуби, прелестни моменти! Научих доста от теб. Твоята отдаденост е най-невероятното нещо, което съм видял в спорта. Пожелавам на теб и на прелестното ти семейство всичко най-хубаво ", написа Марсело в обществените мрежи.

A post shared by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on Jul 12, 2018 at 12:22am PDT
" Ще ми липсват диалозите преди мач и методът, по който ни въодушевяваше преди финалите с твоя опит. Начинът, по който споделяше с младите. Горд съм, че съм играл с теб. Но не тъй като си най-хубавият футболист в света, а тъй като си страховит човек. Когато приключа кариерата си, ще покажа на всички фотосите ни дружно ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР