Марк Уилямс спечели титаничния сблъсък с Джон Хигинс и се

...
Марк Уилямс спечели титаничния сблъсък с Джон Хигинс и се
Коментари Харесай

Уилямс спечели "Мастърс" сблъсъка на Випуск `92

Марк Уилямс завоюва титаничния конфликт с Джон Хигинс и се класира за 1/2-финалите на " Мастърс " шампионата по снукър в Лондон. Пред въодушевената аудитория в зала " Александра Палас " в английската столица левичарят от Уелс надви с 6:5 фрейма над своя 46-годишен връстник от Шотландия в упования с максимален интерес двубой сред двама от представителите на славния Випуск `92.

Хигинс откри мача със серия от 126 т. и по-късно поведе с 2:0, печелейки борба по розовата. Уилямс отговори със сенчъри от 116 и изравни резултата на почивката след накъсана четвърта партия. След паузата двамата си размениха по един фрейм, след което уелсецът за първи път поведе след брейк от 66 т. Вълшебника от Уишоу върна паритета със 127 т. за 4:4, а след това изглеждаше, че първи ще се приближи на крачка от успеха във формат " 6 от 11 ".

Джон влезе в 9-ия фрейм с композиция за 43 т., когато инцидентно вкара алена топка, разбивайки групата от черната. Марк Джей се възползва от поканата и със серия от 78 т. поведе с 5:4. За наслада на над 2000 фенове в двореца Хигинс отхвърли да се съобщи и докара мача до решаваща партия, в която Уилямс композира приказен брейк от 91 т. за завършек на дуела.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР