Марк Селби се класира за четвъртфиналите на престижния снукър турнир

...
Марк Селби се класира за четвъртфиналите на престижния снукър турнир
Коментари Харесай

Марк Селби на четвъртфинал на Мастърса

Марк Селби се класира за четвъртфиналите на влиятелния снукър шампионат Мастърс, откакто надигра Стивън Магуайър с 6-3 фрейма в дуел от първи кръг на конкуренцията в Лондон.

Срещата стартира с четири разменени партии без нито една висока точкова серия, като 15-минутният период пристигна при тъждество 2-2. След паузата международният първенец поведе за трети път в мача след брейк от 64 точки, преди да открадне в характерен за него жанр шестата партия след 53 пункта за шотландеца. Магуайър понижи недостига след серия от 84, само че Селби затвори конфликта в своя изгода след нов фрагментарен фрейм.

В спор за място на полуфиналите Веселяка от Лестър ще играе с Бари Хоукинс, който надделя безапелационно Шон Мърфи с 6-2.

Четвъртфиналите в горната половина на схемата също са ясни, като в единия един против различен се изправят Марк Уилямс и Джон Хигинс, а в другия – Нийл Робъртсън и Рони О‘Съливан, в повтаряне на финала им от Световната Гран При, където „ Ракетата “ завоюва с 10-8.

Последният четвъртфинал в схемата на шампионата ще бъде завършен от мачовете сред Джъд Тръмп – Марк Алън и Кайрън Уилсън – Стюарт Бингам.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР