Мария Силвестър показа червения картон на младока Мишо! „Нямам идея какво

...
Мария Силвестър показа червения картон на младока Мишо!
„Нямам идея какво
Коментари Харесай

Ето доказателството, че Мария Силвестър изпъди младока Мишо от живота си!

Мария Силвестър сподели аления картон на младока Мишо!
„Нямам концепция какво е това пластични интервенции и не ми е ясно какво си вършат другите. Знам, че аз самата нямам нищо по себе си, не и пластмасово или такова, с което ще замязам на надуваема кукла“, това призна закачливо Мария Силвестър на своите другари и почитатели в Мета (новото название на мрежата).
 Мария Силвестър
Мария Силвестър изпъди Мишо от живота си

Направи го, тъй като от ден на ден дами я питат онлайн къде и по какъв начин си е правила скулите, както и рязала ли си е носа. Силвестър отвърна с твърдо и огромно НЕ и на двата въпроса като след това се разсмя и показа, че и обонятелният орган, и скулите й са естествено произвеждане от Костенец. Знаем, че тя произлиза родом от дребното градче.

„Такава са ме създали, не употребявам услугите на естетични светила, не, че има срещу тях“, споделя Мария. Тя не желае и да намерения за увеличаване на бомбите със силикон и се обича такава – натурална, каквато се е пръкнала по рождение.

При нея обаче има нещо необичайно и то е, че от много време не се е показвала с младия си ухажор на никое място. Знаем, че Мишо е със 17 лета по-млад от кака си Мария, като това може да е изиграло финалната роля във връзката им.

„Да, има моменти, когато би трябвало да вземеш решения, които няма да се харесат на някого, само че в случай че си с човек, с който ползите и вижданията ви за бъдещето са разнообразни, няма по какъв начин да стане“, съвсем разкри раздялата си с Михаил цапнатата Силвестър.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР