Мария Шарапова отбеляза своя 35-ти рожден ден във вторник, но

...
Мария Шарапова отбеляза своя 35-ти рожден ден във вторник, но
Коментари Харесай

Навръх 35-тата си годишнина: Мария Шарапова обяви, че е бременна!

Мария Шарапова означи своя 35-ти рожден ден във вторник, само че той беше доста по-специален от предходните. Рускинята качи пост в края на деня и всички чакахме да забележим следващите думи на признателност за пожеланията по неин адрес, единствено че бяхме доста надалеч от истината. Шарапова в действителност разкри, че чака своето първо дете. Бившата номер едно показа кадър, от който ясно се вижда бременното коремче на бъдещата майка и сама признава скъпоценното идно ново начало в живота си и с възприятие за комизъм не скри, че не е нещо ново за нея да яде торта като за двама души на рождения си ден

Петкратната шампионка от Шлема се отхвърли от тениса през 2020-а година, когато започва пандемията и е единствената съветска жена спечелила всеки един от " мейджър " шампионатите. Оттогава тя развива разнообразни бизнеси, само че най-много се е съсредоточила върху марката си " Sugarpova ", която е профилирана в производството на захарни произведения.

Сега обаче Маша изрично има надалеч по-важни идни събития за нея, а работата краткотрайно ще остане на назад във времето. Бащата на детето пък е милионерът Александър Гилкс, който се занимава с търговия на изкуство и е учил дружно с принц Хари, до момента в който Елтън Джон е един от най-близките му другари и двамата даже посетиха дружно церемонията по връчването на премиите " Оскар " преди три години.
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР