Мария прави какво ли не само и само да измести

...
Мария прави какво ли не само и само да измести
Коментари Харесай

Фолк певицата Мария призна: Моногамна съм и имам пълно доверие на Миро

Мария прави какво ли освен и единствено да измести обществения интерес от новините към побоя и обвиняванията, които  бе отправила към мъжа си Мирослав, и да концентрира вниманието още веднъж към музикалната си кариера.

Дали обаче фолк певицата ще се оправи с тази нелека задача, няма по какъв начин да знаем, защото в обществените мрежи не престават да се прокрадвак мнения към скандалната обстановка. Въпреки това в този момент Мария се е съсредоточила върху себе си и по-точно - върху новата си посене " Обичам да е лято ", която появи преди броени дни.  



В скорошно тв изявление пред Натали Трифонова за предаването COOLt изпълнителката призна, че от години работи с едни и същи хора. Тя акцентира, че екипът ѝ е от потвърдени експерти, с които се схваща съвършено. " За мен е известно, че съм моногамна като човек ", означи още дребна звездата. Тя също по този начин акцентира пред водещата, че Миро е единственият мъж, на който има доверие.

Мария разкри още, че към този момент работи и над идващ план, като даде обещание, че и неговата премиера се чака напълно скоро, още през юни. скоро. Тя добави, че до дни ще бъдат осъществени записите, следва и работата по видеоклипа.

Що се отнася до персоналния ѝ живот, Мария показа:  " На този стадий от живота ми мога да се нарека един благополучен човек, една щастлива жена ".

На въпрос за щерка ѝ  певицата също бе откровена: " Марая е на една друга вълна сега, в която си има собствен личен свят. Гледа си учебното заведение, не мога да се оплача, в този момент ще стане на 15 години. Запозната съм с проектите ѝ за летен лагер, за отмора с нас, за най-хубавата ѝ другарка и до там. Опитвам се да не я удушавам. Дала съм ѝ едно персонално пространство ". 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР