Мария, която към днешна дата се слави като фаталната жена

...
Мария, която към днешна дата се слави като фаталната жена
Коментари Харесай

Хубава, усмихната и пее страхотно: Вижте Мария в Като лъвовете

Мария, която към днешна дата се слави като съдбовната жена на попфолка и от дълго време залага повече на атрактивната си визия, в миналото е била страхотна надарена чародейка. Певицата показа две къси клипчета в Инстаграм от присъединяване си в " Като лъвовете ", когато е била напълно при започване на музикалния си път. На фрагментите Мария е на не повече от 10 години и пее в действителност впечатляващо. 
                             

В първото видео тя се изявява с песента на Мадона - Holiday, а на второто извършва " Моля се " на Васил Найденов и Силвия Кацарова. По всичко проличава, че още тогава Мария се е чувствала напълно удобно на сцената, като демонстрира високо самочувствие и убеденост в пеенето, а усмивката ѝ е необикновено чаровна.

                             

С годините певицата се трансформира във любимец на почитателите на попфолка, откакто жанрът набира много по-широка известност. Повече от 20 години секси миньончето неуморно пуска шлагери и се раздава на сцената, а преди 2 години разгласи, че приключва кариерата си. Въпреки това обаче, от близо година тя още веднъж се изявява по клубовете като певица. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР