Мария Бакалова ще изиграе ролята на Ивана Тръмп! Българската звезда в

...
Мария Бакалова ще изиграе ролята на Ивана Тръмп!
Българската звезда в
Коментари Харесай

Мария Бакалова се омъжва за Доналд Тръмп

Мария Бакалова ще изиграе ролята на Ивана Тръмп!



Българската звезда в Холивуд ще се превъплъти в облика на някогашната жена на Доналд Тръмп в биографичен филм за някогашния американски президент, заяви

Бургазлийката, която проби в международното кино с ролята си в " Борат 2 " и получи номинация за " Оскар ", ще си партнира с артиста Себастиан Стан, който ще влезе в ролята на Тръмп.

Сюжетът на лентата се развива през 70-те и 80-те години на предишния век и наблюдава пътя на някогашния държавен глава на Съединени американски щати до превръщането му в нюйоркски заможен магнат, дружно с връзката му с Рой Кон - юрист, който става наставник на Тръмп и по-късно е отхвърлен за неетично държание.

Според замисъла на кино лентата, " Стажантът " е проучване на властта и упоритостта в свят на корупция и машинация. Това е история за ментор-протеже, която разказва произхода на американска династия. Изпълнен с по-големи от живота герои, той разкрива моралната и човешка цена на една просвета, дефинирана от спечелили и губещи.

Филмът ще бъде режисиран от иранецът Али Абаси и ще носи името " Стажантът " в чест на риалити предаването, в което Тръмп участваше преди години.

Тръмп е изправен пред 91 обвинявания в закононарушения в четири обособени наказателни каузи, както и необятно разгласено дело за машинация.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР